BRP Bosna i Hercegovina - When brands become legends
     
 
 
MI KONSTRUIŠEMO EMOCIJE

Neki kupci motornih sanki se odmah suoče sa potrebom da sanke opreme za ekstremne uslove sjevera. Vi ne morate brinuti o tome.
Vaše Lynx sanke su dizajnirane, napravljene i testirane u arktičkom pojasu Finske, i napravljene su da izdrže i podnesu ekstremne uslove.

Funkcionalnost i pouzdanost vaših Lynx sanki je rezultat genijalnog razumijevanja potreba kupca, stalnog poboljšavanja produkta i više od
40 godina iskustva udruženog sa vrhunskom tehnologijom.

Sve inovacije su uvijek testirane prije nego nađu svoj put do vašeg vozila.

Naš cjelokupan rad je usmjeren ka jednom cilju: da obezbijedimo vaše povjerenje i uživanje na sankama u svim okolnostima i uslovima.

Obnovljene, aerodinamične
Lynx RAVE sanke su kao stvorene za vozače koji žele da dožive stimulativnu brzinu tokom vožnje. Rave modeli će i najzahtjevnije terene učuniti laganim.
Luksuzne i udobne ADVENTURE sanke su izbor broj 1. kad su u pitanju porodični izleti u snijegom zavijenu prirodu. Ove sanke će svako vaše putovanje učiniti nezaboravnim. Isprobajte ih i vi - vidjet ćete kakve su naše sanke.
Ne mislite više na sate i sate neravnog terena sa puno dubokog snijega koji leži između vas i vašeg cilja. Pouzdani XTRIM vas vodi tamo - gdje god to bilo - i nazad, udobno i sigurno.   Lynx UTILITY sanke su dizajnirane za zahtjevnu profesionalnu upotrebu. Ove Lynx sanke su pouzdan alat čak i u najizazovnijim uslovima. Po završetku dnevnog posla, te hitre sanke su odličan prijatelj za rekreaciju.
  PANTA RHEI Sarajevo - zastupnik za BiH za sve BRP (Bombardier Recreational Products) proizvode